fredag den 1. juli 2011

Da jeg blev bibliotikar...i Wiekendavisen

Weekendavisens bogtillæg 1. juli 2011

4 kommentarer:

  1. Ha, den er vist fast kotume hos WA. Mener, at min kone fik samme behandling :)

    SvarSlet
  2. Det spøjse er, at der er endnu et læserbrev, som faktisk er skrevet af en rigtig bibliotEkar!

    SvarSlet
  3. Ja, det er utroligt at den stavefejl/ misforståelse forekommer så ofte i medierne. Hvem har nogensinde sagt at de lige skulle "en tur på BibliotIket"? Så er det faktisk lettere at forstå den fejl, som min dengang 4-årige søn lagde for dagen - (det er 25 år siden) - hvor han kaldte det for BIGOTEGET - og skam skal følge dem, der skriver en så dårlig anmeldelse, at plottet afsløres.... Jeg er imponeret over at Bogbrokkeren kan nå at læse alle de bøger - fin blog, - TAK!

    SvarSlet
  4. Når jeg læser avis, får jeg altid lyst til at tjene penge på at læse korrektur for dem. Der er bibliotikarer ogvendmøller overalt, og man ved til sidst ikke, hvem der er den ædle ridder?
    På den anden side er du den eneste biblotikar i miles omkreds, og ligesom BIGOTEGET tilfører en nyt skær over et sted, jeg så ofte forholder mig, så udvider biliotikar Michael Krarup også min horisont:-) Desuden går der lidt tid i tekstkontrollen, før den røde bølgestreg giver sig afsted. Jeg er altså, sammen med Kant (indtil paragraf 240)og Weekenddavæsen ikke den eneste, der fornemmer ekstra dimensioner i virkeligheden. Jeg er benovet.
    Det var en kommentar og et tik!
    :-) Jazz

    SvarSlet